Menu

La Carte du Coucou

Sesongin menu

  • Kolmen ruokalajin Menu du Moment — 52
  • Viinipaketti — 47
  • Neljän ruokalajin Menu du Chef — 64
  • Viinipaketti — 57
  • Viiden ruokalajin Menu du Gourmand — 72
  • Viinipaketti — 67

Jaettavaksi

  • Marinoituja oliiveja — 4,5
  • Hapanjuurileipää & vaahdotettua voita — 2

Kylmät alkuruoat

  • Siikacrudoa & tyrni-appelsiinilientä — 18
  • Härkätartar (FIN) — 18
  • Punajuurta, hasselpähkinää & sahramia — 14
  • Nieriätartar, mustaa valkosipulia & fenkolia — 16

Lämpimät alkuruoat

  • Kuhanposkia & fenkoli-pastiskastiketta — 15
  • Escargots de la Maison — 16
  • Tattikeittoa & sherryä — 14

Pääruoat

  • Haukikvenellit & samppanja-beurre blanc -kastiketta — 33
  • Ylikypsää häränposkea (FIN) à la Bourguignonne — 29
  • Haudutettua taimenta, ruohosipuli-beurre blanc -kastiketta, perunapyreetä & mätiä — 32
  • Selleri ’ravioli’ tryffeliricotalla & linssicassoulet — 27
  • Steak (AUS) & frites — 45
  • Black angus -härän flank steak 170g, portviinikastiketta, maustevoi & tryffeliä, vihreä salaatti & Comté-ranskalaiset

  • Extra tryffeli — 5

Juustot

  • Yksi pala — 7
  • Lajitelma — 14

Jälkiruoat

  • Suklaamousse, crème diplomate & mustaherukkasorbettia — 12
  • Pain perdu & vaniljajäätelöä — 12
  • Haudutettua päärynää & kookossorbettia — 12

 


Viinilista