La Carte du Coucou
Sesongin menu
- Kolmen ruokalajin Menu du Moment — 52
- Viinipaketti — 47
- Neljän ruokalajin Menu du Chef — 64
- Viinipaketti — 57
- Viiden ruokalajin Menu du Gourmand — 72
- Viinipaketti — 67
Jaettavaksi
- Marinoituja oliiveja — 4,5
- Hapanjuurileipää & vaahdotettua voita — 2
Kylmät alkuruoat
- Siikacrudoa & tyrni-appelsiinilientä — 18
- Härkätartar (FIN) — 18
- Punajuurta, hasselpähkinää & sahramia — 14
- Nieriätartar, mustaa valkosipulia & fenkolia — 16
Lämpimät alkuruoat
- Kuhanposkia & fenkoli-pastiskastiketta — 15
- Escargots de la Maison — 16
- Tattikeittoa & sherryä — 14
Pääruoat
- Haukikvenellit & samppanja-beurre blanc -kastiketta — 33
- Ylikypsää häränposkea (FIN) à la Bourguignonne — 29
- Haudutettua taimenta, ruohosipuli-beurre blanc -kastiketta, perunapyreetä & mätiä — 32
- Selleri ’ravioli’ tryffeliricotalla & linssicassoulet — 27
- Steak (AUS) & frites — 45
-
Black angus -härän flank steak 170g, portviinikastiketta, maustevoi & tryffeliä, vihreä salaatti & Comté-ranskalaiset
- Extra tryffeli — 5
Juustot
- Yksi pala — 7
- Lajitelma — 14
Jälkiruoat
- Suklaamousse, crème diplomate & mustaherukkasorbettia — 12
- Pain perdu & vaniljajäätelöä — 12
- Haudutettua päärynää & kookossorbettia — 12